Shoes - Shirts and Suits
15763
page-template-default,page,page-id-15763,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
http://.loake.co.uk

BOTHE’S Shirts and Suits werkt samen met het Britse kwaliteitsmerk Loake Shoemakers.

Loake is een ambachtelijke fabrikant van kwaliteit schoenen voor de man. Het familiebedrijf, met een historie van ruim 130 jaar, is gespecialiseerd in het maken van ” Goodyear Welted ” schoenen. Dit staat garant voor pure kwaliteit, ambacht en de duurzaamheid van de schoen.

Clicking

De ” Goodyear Welted ” constructie, waar Loake beroemd voor is geworden, kenmerkt zich door een traditioneel en arbeidsintensief proces. Waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt. Deze constructie heeft een historie over een periode van ruim 300 jaar.

Alleen deze filosofie geeft de garantie op een schoen die aan deze kwaliteit zou moeten voldoen.

De familietraditie wordt tegenwoordig volgens de oorspronkelijke passie en aandacht voortgezet.

Loake schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende reeksen en stijlen.

Deze reeksen bestaan onder andere uit:

Loake 1880

De meeste premium schoen verkrijgbaar binnen  het merk. Geen enkel detail is hierbij over het hoofd gezien. Waarbij het beste, met de hand gepolijste, kalfsleder is gebruikt en afgewerkt met lederen zolen en binnenvoering.

Loake shoemakers

De reeks met de meest traditionele leesten, zoals we die van Loake kennen. Mooie, comfortable en kwalitatieve schoenen welke verkrijgbaar zijn in nieuwe varianten en uiteraard de classics.

Closing
Edge Trimming

Loake Design

De ultieme combinatie van het modern design met het ouderwetse ambacht van Loake zoals we kennen.

L1

Traditioneel design met alle Loake kenmerken. Het tijdloze uiterlijk spreekt volledig voor zichzelf.

Loake Lifestyle

Schoenen voor meer een casual uiterlijk of gelegenheid. Deze niet-welted basis completeren de meer klassieke reeksen. En geven zo een totaal aanbod in elke kledingkast.