Tailored Shirts - Shirts and Suits
15505
page-template-default,page,page-id-15505,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Shirts by BOTHE’S

Bij BOTHE’S nemen we alleen genoegen met de beste materialen. Voor onze shirts hebben we dan ook gekozen voor 100% Egyptisch katoen. Dit soort katoen staat voor een uitstekende kwaliteit met een optimaal draagcomfort en natuurlijke zachtheid.

De kracht van deze stof ligt in het feit dat het sterker is en beter ademend dan regulier katoen. Door het gebruik van een langere draad geeft dit gelijk een mooiere toon aan de stof. Het voordeel hiervan is dat deze shirts een langere levensduur hebben dan reguliere shirts.

Met keuze uit meer dan 200 stofstalen heeft u een garantie voor een succesvolle keuze.

Finishing Touches and Personalization

Iedere persoon is anders en heeft daarom zijn unieke, eigen wensen. Bij BOTHE’S zijn er verschillende mogelijkheden om voor net die specieke boord, de soort manchet of juist de kleuren van je knopen en stiksel te kiezen. Deze persoonlijke en kenmerken maken je kleding volledig uniek.

Een kleine greep aan mogelijkheden: