Finishing Touches and Personalization - Shirts and Suits
15674
page-template-default,page,page-id-15674,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Finishing Touches and Personalization

Een bespoke suit zegt het eigenlijk al. ” To be bespoke” kenmerkt zich door een volledig op maat gemaakt pak met daarbij je eigen unieke persoonlijke kenmerken. Bij BOTHE’S geven we je de mogelijkheid om dit dan ook naar volledig eigen wens samen te stellen.

Hier hebben we een klein deel van onze mogelijkheden voor u op een rij gezet.

NotchNotch Revers, dit is meest voorkomende revers met een inkeping en kan in verschillende breedtematen gedragen worden.

 

PeakedPeaked Revers, de meest formele revers met een puntige uitloop. Deze wordt tradioneel gedragen bij een double breasted jasje, jacquet of rokkostuum.

 

Shawl

Shawlkraag, is een doorlopende revers en wordt tegenwoordig veelal gedragen bij een smoking of het dinner jacket.

Flap PocketFlap Pockets, dit zijn zakken met een afsluitend klepje en zijn de meest populaire zakken. Voor een moderne twist kunnen deze ook schuin worden afgewerkt.

 

Jetted PocketJetted Pockets, deze zak verloopt in de stof van het jasje. Dit wordt gekenmerkt als meer formeel en dan vaak toepasbaar op een smoking of dinner jacket.

 

PatchPatch Pockets, dit een zak welke direct op de jas is genaaid. Deze wordt veel gebruikt op een casual of zomerse outfit.