Evening wear - Shirts and Suits
15532
page-template-default,page,page-id-15532,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Evening Wear

Een speciale avond, vraagt om speciale kleding. Een echte avond uit maak je compleet met die strak afgemete klassieke smoking, ook wel Black Tie. Of het elegante witte dinner jacket laten een onvergetelijke indruk achter op de avond.

smoking

De smoking bestaat traditioneel uit het jasje en de broek van 100% wool in een zwarte kleur.

De revers van het jasje en het broekband is vervaardigd uit satijn. Het witte katoenen hemd eronder heeft een een verborgen sluiting, dubbele manchetten en een cut away boord of openstaande vleugelboord. Met daarbij een zwarte zijde zelfstrikker. De zwart gelakte Oxford schoenen zijn degene die het geheel afmaken.

The white dinner jacket geldt als alternatief voor de traditionele smoking en werd veelal gedragen in tropische oorden.

Het jasje bestaat uit een 100% witte wol. De wit satijnen shawlkraag is veelvoorkomend, terwijl ook gekozen kan worden voor een notch of peaked revers. De broek is dan wel weer vervaardigd uit een 100% zwarte wol, alleen deze dient wel van een iets lichtere structuur te zijn. Het witte katoenen overhemd met cut away kraag en een zwarte zijden zelfstrikker worden daarbij gedragen. De zwart gelakte Oxfords maken het feest helemaal compleet.

dinnerjacket

Finishing Touches and Personalization

Iedere persoon is anders en heeft daarom zijn unieke, eigen wensen. Bij BTHS zijn er verschillende mogelijkheden voor net die specieke boord, de soort manchet of juist de kleuren van je knopen en stiksel. Deze persoonlijke en kenmerken maken je kleding volledig uniek.

Een kleine greep aan mogelijkheden:

Revers
Zakken
Knopen
  • Open of gesloten knoopsgaten
  • Het aantal knopen als sluiting en op de mouwen
  • Kleuren knoop en draad