Business suits - Shirts and Suits
15521
page-template-default,page,page-id-15521,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Business Suits

Wij geloven in het feit dat een mooie pak een essentieel onderdeel is uit de garderobe van elke professional. De keuze en pasvorm van een pak zegt veel over je professionaliteit, smaak en de uitstraling van je persoonlijke stijl.

De huidige Business suits zijn niet meer de standaard kostuums die we lange tijd gewend zijn geweest. Met zo veel keuze in stoffen en patronen kan je jezelf nu beter onderscheiden. En kan juist een aanvulling zijn op je professionaliteit en werk omgeving. Iemand in een creatieve omgeving zal eerder een minder conservatieve look hebben dan iemand die advocaat of bankier is. Dus het kan belangrijk zijn welke keuze je maakt wat aanvullend is aan je werk omgeving en je persoonlijkheid uitstraalt.

Niet alleen de kleur and het patroon zijn van belang. Business suits hebben veel te verduren. Denk hierbij aan het in en uitstappen in je auto, het zitten achter je bureau, vergaderen in bij klanten of even naar buiten voor een lunch in het park. Hoe zwaarder de stof, des te duurzamer de stof.

Business

Bij BOTHE’S zijn we trots op het feit dat we samenwerken met klanten die graag de perfecte fit willen hebben met de bijbehorende persoonlijke kenmerken. Onze mastertailors hebben een zeer goed oog voor detail en vakwerk zodat deze perfecte fit ook mogelijk is. De keuze voor een Distinctly uitstraling zal het comfort en de zelfverzekerheid vergroten.

Welke betere zakelijke investering kan je maken dan in een mooi op maat gemaakt pak?

Om een gedegen keuze te maken uit honderden stoffen, maken wij gebruik van drie gradaties. Waarbij de weefstructuren gemaakt zijn uit een pure 100% wol of een blend van puur wol en dacron.

Premium Label: Een 16,0 micron, 100% pure Australische Merino wol. De stof met het hoogste draagcomfort, verfijnheid en zachtheid. Door de functionaliteit van 100% pure wol draagt dit zeer licht, ademt perfect en laat vocht van zich af vallen. Bij het voelen van deze stof begrijpt u direct waarom dit onze Premium segment wordt genoemd.

Legacy Label: Een 17,5 micron Merino wol blend. Dit is waanzinnige mooie stof voor kwalitatieve maatkleding. Het draagcomfort en zachtheid maakt deze stof een 4 season wonder.

Signature Label: Een Merino wol blend met een zeer duurzaam karakter. Door deze blend maakt het de stof een stuk sterker en iets zwaarder. Wat juist in vele dagelijkse gebruik een grote uitkomst kan bieden. Een zeer goede stof om het gevoel van maatkleding voor het eerst te ervaren.

Finishing Touches and Personalization

Iedere persoon is anders en heeft daarom zijn unieke, eigen wensen. Bij BOTHE’sS zijn er verschillende mogelijkheden om voor net die specieke boord, de soort manchet of juist de kleuren van je knopen en stiksel. Deze persoonlijke en kenmerken maken jou kleding volledig uniek.

Een kleine greep aan mogelijkheden:

Revers
Zakken
Knopen
  • Open of gesloten knoopsgaten
  • Het aantal knopen als sluiting en op de mouwen
  • Kleuren knoop en draad